HVEM ER NORRLITT DESIGN?

Emil Markussen

VELKOMMEN TIL NORRLITT DESIGN

Med mere end 25 års erfaring fra møbelbranchen som ballast har Emil Markussen etableret møbelagenturvirksomheden NORRLITT DESIGN med showroom på Store Kongensgade i København. NORRLITT DESIGN repræsenterer seks stærke svenske møbelbrands: HORREDS, BLÅ STATION, GLIMAKRA OF SWEDEN, TRECE, STOLAB og ALBIN. De har alle har en produktportefølje, hvor godt design og holdbarhed er nøgleordet, og de komplementerer hinanden rigtig godt. De lægger alle seks vægt på miljø og bæredygtighed i deres produktion, og på det designmæssige er de helt i front.


Emil Markussen har etableret NORRLITT DESIGN med en baggrund senest fra Erik Jørgensen Møbelfabrik og Kinnarps Danmark, hvor han har haft ansvar for kontrakt- og arkitektmarkedet. Han har også prøvet livet som selvstændig før, både som agent og forhandler.

HOLD DIG OPDATERET

Kommende events 2024

Juni

12-14

3daysofdesign

NORRLITT DESIGN byder velkommen i vores nye showroom på Store Kongensgade 81 under 3daysofdesign, hvor vi glæder os til at vise nyheder og klassikere fra BLÅ STATION, HORREDS, GLIMAKRA OF SWEDEN, TRECE OG STOLAB.

Nyheder

NORRLITT DESIGN åbner sammen med BLÅ STATION, HORREDS, GLIMAKRA OF SWEDEN, TRECE OG STOLAB showroom i historiske lokaler på Store Kongensgade 81 i København. Vi er i fuld gang med indretningen og glæder os til at slå dørene op og byde velkommen til 3daysofdesign i juni 2024.