HVEM ER NORRLITT DESIGN?

Emil Markussen

VELKOMMEN TIL NORRLITT DESIGN


Med mere end 25 års erfaring fra møbelbranchen som ballast har Emil Markussen etableret møbelagenturvirksomheden NORRLITT DESIGN med base i Espergærde i Nordsjælland. NORRLITT DESIGN repræsenterer seks stærke svenske møbelbrands: HORREDS, BLÅ STATION, GLIMAKRA, TRECE, STOLAB og ALBIN. De har alle har en produktportefølje, hvor godt design og holdbarhed er nøgleordet, og de komplementerer hinanden rigtig godt. De lægger alle seks vægt på miljø og bæredygtighed i deres produktion, og på det designmæssige er de helt i front.


Emil Markussen har etableret NORRLITT DESIGN med en baggrund senest fra Erik Jørgensen Møbelfabrik og Kinnarps Danmark, hvor han har haft ansvar for kontrakt- og arkitektmarkedet. Han har også prøvet livet som selvstændig før, både som agent og forhandler.

HOLD DIG OPDATERET

Kommende events 2024

Februar

5-10

Februar

6-10

Maj

2

Juni

12-14

Stockholm Design Week

Alle NORRLITT DESIGNS brands byder velkommen under Stockholm Design Week:

BLÅ STATION: Södermalmsallén 36

HORREDS: Rosenlundsgatan 54

GLIMAKRA: Studio B3, Barnhusgatan 3

TRECE: R40 Center, Rosenlundsgatan 40

STOLAB/ALBIN: Garvar Lundins gränd 1, Kungsholmen

Stockholm Furniture Fair

BLÅ STATION udstiller på Stockholm Furniture Fair og kan besøges på stand nr. C09:38.

Trends & Traditions

NORRLITT DESIGN deltager sammen med BLÅ STATION, GLIMAKRA, TRECE OG STOLAB i årets Trends & Traditions i Lokomotivværkstedet i København.

3daysofdesign

NORRLITT DESIGN byder velkommen i vores nye showroom på Store Kongensgade 81 under 3daysofdesign, hvor vi glæder os til at vise nyheder og klassikere fra BLÅ STATION, HORREDS, GLIMAKRA, TRECE OG STOLAB.

Nyheder

NORRLITT DESIGN åbner sammen med BLÅ STATION, HORREDS, GLIMAKRA, TRECE OG STOLAB showroom på Store Kongensgade 81 i København. Vi glæder os til at slå dørene op og byde velkommen til 3daysofdesign i juni 2024.