ALBIN

ALBIN producerer møbler til mennesker, særligt til offentlige miljøer og pleje- og ældresektoren, hvor der stilles store krav til funktion, kvalitet og holdbarhed.

ALBIN - også kendt under navnet Albin i Hyssna - blev startet af Albin Johansson i Hyssna i Sverige i 1920. Her startede han med at producere funktionelle træmøbler af høj kvalitet til sine naboer på baggrund af deres ønsker og behov. Hans lydhørhed og tilgang til kundebehov og service blev grundlaget for den virksomhed, han startede, og er stadig en rettesnor for virksomhedens udviklings- og formgivningsarbejde i dag. 

 

ALBIN har tre primære kerneværdier:

TRYGHED

Tryghed i forhold til produkt og service. Tryghed for forhandler og køber. Tryghed for plejepersonale, plejekrævende og pårørende. At yde og formidle tryghed er gennemgående i alt, hvad virksomheden gør.

FUNKTION

Hvert eneste møbel fra ALBIN skal have en funktionel eksistensberettigelse. Funktion kommer altid i første række både for dem, der yder og modtager pleje, og i forhold til komfort, kvalitet og holdbarhed.

OMSORG

Mennesker, som har behov for pleje og omsorg, har ret til møbler, som er produceret med omhu.MILJØ OG BÆREDYGTIGHED

Bæredygtighed har været en del af virksomhedens filosofi i alle årene. ALBIN ønsker at passe på miljøet og tage ansvar for de kommende generationer og producerer derfor deres møbler på en miljøvenlig og bæredygtig måde.

ALBIN støtter FN's verdensmål for bæredygtig udvikling, Agenda 2030, med fokus på mål 15, der handler om økosystemer og biologisk mangfoldighed.

Virksomheden har fokus på genbrug og genanvendelse bl.a. ved at tilbyde renovering af kundernes møbler for på den måde at leve op til deres ansvar og levere kvalitet i alle led. 


Størstedelen af ALBINs møbler er godkendt i henhold til Möbelfakta.

Trece