HORREDS

HORREDS er en svensk familieejet møbelvirksomhed, som blev grundlagt i 1936 og i dag drives af 3. generation.

Virksomheden udvikler funktionelle design- og indretningsløsninger til kontorer og arbejdspladser, som tilpasser sig omgivelserne, men samtidig skiller sig ud og følger tidens tendenser.


De fleste af HORREDS' møbler er produceret af træ: et fantastisk, vedvarende materiale, som har været virksomhedens foretrukne lige fra starten. HORREDS har dermed en unik ekspertise i, hvordan træ skal bruges på den bedste måde og uden spild. Produkterne fremstilles på bestilling med minimalt affald og meget lille miljøpåvirkning.


På de fleste af møblerne ydes der ti års garanti, men de holder som regel væsentligt længere. Produkterne kan desuden genopfriskes med en ny borplade eller maling. HORREDS arbejder aktivt med genbrug og genanvendelse, bl.a. i form af en outlet med salg af brugte produkter samt levering af udgåede bordplader og produkter til genanvendelsesprojekter, og bidrager således til den cirkulære økonomi.


Horreds

MILJØ OG BÆREDYGTIGHED

HORREDS' produkter fremstilles på bestilling med minimalt affald og meget lille miljøpåvirkning.

Derudover benytter HORREDS kun grøn elektricitet fra vandkraftværker, der er fremstillet inden for en radius af 10 kilometer fra fabrikken i Horred. Det træaffald, der bliver til overs, genbruges som energi i HORREDS' fjernvarmesystem til opvarmning af skole, plejehjem, sundhedscenter, lejligheder og villaer i landsbyen Horred.

Som virksomhed er HORREDS ISO 9001:2015-certificeret, og de fleste af virksomhedens produkter er mærket med Möbelfakta.