GLIMAKRA OF SWEDEN

Glimakra

MILJØ OG BÆREDYGTIGHED

GLIMAKRA OF SWEDEN stræber efter at fremstille deres produkter med så lille miljøpåvirkning som muligt. De benytter kun vedvarende energi i produktionen og producerer lokalt i Sverige med materialer fra leverandører i nærområdet for at mindske udledningen ved transport.

GLIMAKRA OF SWEDEN er certificeret i henhold til ISO 14001 og 9001, og størstedelen af deres produkter er certificeret i henhold til Möbelfakta. Desuden støtter GLIMAKRA OF SWEDEN FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling.


GLIMAKRA OF SWEDEN har mere end 70 års erfaring med fremstilling af produkter i træ, bl.a. væve, men gik i 80'erne og 90'erne mere i retning af indretningsdesign. Siden da har fokus været på produktion af skærmvægge og lyddæmpende løsninger til kontorer og offentlige miljøer. Godt håndværk, lokale materialer og langtidsholdbar kvalitet er en stor del af GLIMAKRA OF SWEDENs DNA og har været det gennem generationer. 


GLIMAKRA OF SWEDENs produkter udvikles med henblik på kvalitet, fleksibilitet og holdbarhed og fremstilles af rene og ublandede materialer. Det er virksomhedens målsætning at tilgodese kundernes krav i hver eneste ordre og på den måde sikre levering til tiden og med den rette kvalitet.


Flere af GLIMAKRA OF SWEDENs produkter har vundet udmærkelser og priser for deres flotte og funktionelle design, og udviklingen af nye produkter fortsætter bl.a. via virksomhedens samarbejde med en række fremtrædende designere.