GLIMAKRA

Glimakra

MILJØ OG BÆREDYGTIGHED

GLIMAKRA stræber efter at fremstille deres produkter med så lille miljøpåvirkning som muligt. De benytter kun vedvarende energi i produktionen og producerer lokalt i Sverige med materialer fra leverandører i nærområdet for at mindske udledningen ved transport.

GLIMAKRA er certificeret i henhold til ISO 14001 og 9001, og størstedelen af deres produkter er certificeret i henhold til Möbelfakta. Desuden støtter GLIMAKRA FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling.


GLIMAKRA har mere end 70 års erfaring med fremstilling af produkter i træ, bl.a. væve, men gik i 80'erne og 90'erne mere i retning af indretningsdesign. Siden da har fokus været på produktion af skærmvægge og lyddæmpende løsninger til kontorer og offentlige miljøer. Godt håndværk, lokale materialer og langtidsholdbar kvalitet er en stor del af GLIMAKRAs DNA og har været det gennem generationer. 


GLIMAKRAS produkter udvikles med henblik på kvalitet, fleksibilitet og holdbarhed og fremstilles af rene og ublandede materialer. Det er virksomhedens målsætning at tilgodese kundernes krav i hver eneste ordre og på den måde sikre levering til tiden og med den rette kvalitet.


Flere af GLIMAKRAs produkter har vundet udmærkelser og priser for deres flotte og funktionelle design, og udviklingen af nye produkter fortsætter bl.a. via virksomhedens samarbejde med en række fremtrædende designere.