TRECE

TRECE blev grundlagt i 1973 og er en af ​​Nordens førende leverandører af opbevaringsmøbler og skabe - en position, som er sikret gennem et stærkt ønske om konstant udvikling og innovation. Med over fyrre års erfaring har virksomheden sammen med sine kunder formået at samle en masse viden og har gennem årene lært, hvad der fungerer, og dette har skabt grundlaget for udviklingen af nye smarte designløsninger og -produkter, bl.a. affaldsbeholdere og papirkurve.


I deres udviklingsarbejde tager TRECE altid udgangspunkt i begrebet Smart design, hvilket indebærer, at de både tænker æstetik og kvalitet samt funktion og anvendelighed ind i produkterne. TRECE har fuld kontrol med hele fremstillingsprocessen og kan på den måde garantere, at de opfylder deres egne høje krav til miljø og kvalitet. Det gør desuden, at virksomheden kan tilpasse produkterne til kundernes ønsker eller endda producere specialprodukter for at imødekomme kundernes specifikke behov.


TRECE har modtaget priser for flere af deres produkter, bl.a. en Red Dot Award og flere German Design Awards.

 

TreceMILJØ OG BÆREDYGTIGHED

TRECE tager deres miljøansvar alvorligt og ønsker at udvikle holdbare produkter med så lille miljøpåvirkning som muligt. Deres produkter fremstilles lokalt i Sverige, og hvor det er muligt, benytter TRECE genvundne materialer og tilbyder cirkulære løsninger.

TRECE er certificeret i henhold til ISO

14001 og 9001, og mange af deres produkter er certificeret i henhold til Möbelfakta. Desuden støtter TRECE FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling.