BRANDS

HORREDS


HORREDS producerer skrive- og mødeborde, stole, loungemøbler samt flytbare stillerum til kontoret, hvor træ er det primære materiale. Horreds har en lang tradition som møbelproducent, hvor fokus altid har været på lokal produktion og materialer i høj kvalitet.

BLÅ STATION


BLÅ STATION designer og producerer innovative og meget kreative designmøbler og er bl.a. kendt verden over for deres unikke loungemøbler, stole og outdoor-møbler, hvoriblandt flere har vundet internationale priser.

GLIMAKRA OF SWEDEN


GLIMAKRA OF SWEDEN har et bredt sortiment, men er særlig kendt for rum-i-rummet-løsninger, lydabsorberende skærmvægge og vægpaneler, akustisk indretning og design m.v. Produkterne, hvoraf flere har vundet designpriser, er tidløse og lever op til strenge krav om kvalitet og holdbarhed.

TRECE


TRECE producerer papirkurve, affaldsbeholdere og øvrige produkter til kildesortering og opbevaring, både til kontorer og offentlige rum. Blandt virksomhedens produkter findes flere internationale prisvindere, og både design, kvalitet, holdbarhed og miljø er en del af virksomhedens DNA.

STOLAB


STOLAB producerer møbler, der både er moderne og tidløse, og hvor kvalitet, design og funktion gør dem endnu flottere med tiden. Møblerne er bæredygtige, funktionelle og kan bruges i hverdagen og tilfører samtidig et æstetisk udtryk til enhver indretning.

ALBIN


ALBIN producerer møbler til offentlige rum samt pleje- og ældresektoren med udgangspunkt i funktion, kvalitet og holdbarhed og omtanke for mennesket, der skal bruge dem. Der er fokus på detaljerne og på at skabe møbler til miljøer, man kan trives i.