STOLAB

STOLAB producerer massive træmøbler med sjæl og karakter. Møbler, der både er moderne og tidløse, og hvor kvalitet, design og funktion gør dem endnu flottere med tiden - møbler, som også kan nydes og værdsættes af kommende generationer.

STOLABs møbler skal være funktionelle og kunne bruges i hverdagen og skal samtidig kunne bidrage med et æstetisk udtryk uanset hvilke omgivelser, de placeres i. De bliver en del af ejerens egen historie, som er værd at værne om.

Møblerne bliver både designet, produceret og monteret på den samme fabrik i Smålandsstenar i Sverige, hvilket er med til at sikre det gode håndværk og følge kvaliteten til dørs.


STOLAB har tre primære kerneværdier: 

Wood Experts

STOLAB har produceret møbler af massivt træ siden 1907. Det har givet virksomheden et unikt, dybdegående kendskab til hele værdikæden, fra råmaterialer til det færdige møbel, med garanti for lang holdbarhed. Dette er en forudsætning for at kunne levere den høje kvalitet, som er kendetegnende for et møbel fra STOLAB.

Tomorrows Classics

Det kan være svært at vide, hvilke møbler der bliver morgendagens klassiker, men med STOLABs ekspertise inden for træ, æstetisk og bæredygtighed er skabelsen af morgendagens klassiker en vedvarende vision for STOLAB i designet af deres møbler og sortiment.

Aesthetic sustainability

Hos STOLAB har bæredygtighed og æstetik altid gået hånd i hånd. Det er en del af STOLABs kulturarv, som har præget både virksomheden selv og det lokalsamfund, som virksomheden er en del af. Det handler om at værdsætte det, man har, og ikke overforbruge af sine ressourcer.

 


 

TreceMILJØ OG BÆREDYGTIGHED

STOLAB ønsker at gøre alt, hvad der er muligt for at bidrage til et sundt miljø. Derfor træffes alle beslutninger med ekstra omtanke for at yde et positivt bidrag og mindske virksomhedens negative påvirkning, både når det gælder arbejdsmiljø og fremstillingsmetoder. Reduce Reuse Restore er STOLABs motto for en bæredygtig produktion og fremtid og indebærer bl.a. et fokus på at reducere brugen af ressourcer og energi, genbrug af f.eks. transportskadede møbler og reparation af brugte møbler.